Skip to main content

Over
Bouwadvies Mur

Jesper Mur heeft in 2012 (inmiddels meer dan tien jaar geleden) Bouwadvies Mur opgericht als adviesbureau met de focus op Bouwkundige keuringen. In de loop der jaren is dit uitgegroeid naar een team met 8 werknemers. Met alle kennis en ervaring ligt de focus op dit moment bij het opstellen van tekeningen en duurzaamheidadvies. Daarnaast voren we ook nog steeds bouwkundige keuring en opleveringskeuring uit.

De A tot Z begeleiding van een verbouwing worden we enthousiast van. Van een idee naar een ontwerp/advies.

ONS TEAM

We houden van korte lijnen, duidelijke adviezen en persoonlijk contact

Maak kennis met de bouwkundige experts van Bouwadvies Mur. Ieder heeft z'n eigen specialiteiten.

Jesper Mur

Directeur

Jesper Mur heeft tien jaar geleden Bouwadvies Mur opgericht als adviesbureau met de focus op Bouwkundige keuringen. Tegenwoordig uitgegroeid naar een groot team. Met alle kennis en ervaring ligt de focus op tekeningen en duurzaamheidadvies.
De A tot Z begeleiding van een verbouwing worden we enthousiast van. Van een idee naar een ontwerp/advies.

Nick Garia

Bouwkundig Modelleur en Adviseur

Nick heeft HBO bouwkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en is daarna een Master Building Physics and Services gaan volgen aan TU in Eindhoven. Op dit moment is Nick werkzaam als bouwkundig modelleur en deels adviseur met betrekking tot verbouwingen en vergunningsaanvragen. ‘Mijn interesse en passie ligt voornamelijk op het gebied van duurzaamheid/verduurzamen in relatie tot BIM, hierin wil ik binnen Bouwadvies Mur ook in doorgroeien.’ In zijn vrije tijd is Nick te bewonderen op de voetbalvelden in het eerste team van Saestum.

Marcus Spronk

Bouwkundig Modelleur en Adviseur

Marcus is afgestudeerd als Sociaal Geograaf aan de Universiteit Utrecht, maar is uit interesse al tijdens de studie in het bouwkunde vak gerold. Marcus is deels als bouwkundig tekenaar en deels adviseur aan het werk m.b.t. alle verbouwingen. ‘Ik word enthousiast van uitpluizen hoe een pand in elkaar zit, en deze op de achtergrond tot in detail modelleren.’ Marcus zijn doel is om altijd weer een tevreden klant achter te laten. In zijn vrije tijd wordt Marcus vooral blij van sporten en muziek, en het liefst reist hij de hele wereld over om bijzondere plekken te bezoeken.

Erenay Sari

Bouwkundig Modelleur

Erenay is momenteel student aan de Hogeschool Utrecht voor de opleiding Built Environment. Op dit moment is Erenay werkzaam als bouwkundig tekenaar. ‘Mijn passie is om mijn creativiteit te gebruiken in mijn werk. Ik ben bedachtzaam en zeer creatief, waardoor ik woonwensen weet te vertalen in een doordacht ontwerp.’ In zijn vrije tijd is hij bezig met sporten en tekenen.

Ayman Faiz

Bouwkundig Modelleur

Mijn naam is Ayman en ik ben een bouwkundig modelleur met meer dan twee jaar ervaring bij Bouwadvies Mur. Gelijktijdig ben ik toegewijd aan een voltijdse HBO-opleiding in Built Environment. Mijn expertise ligt in het omzetten van abstracte ideeën naar concrete bouwmodellen. Ik hecht sterk aan de potentie van vooruitstrevende technologieën om innovatieve ontwerpen te realiseren. Mijn ambitie is bij te dragen aan de ontwikkeling van duurzamere bouwprojecten en een verbeterde gebouwde omgeving. Met een combinatie van praktijkervaring en voortdurende educatie ambieer ik voortdurende groei. Ik ben gedreven om mijn kennis in te zetten voor de ontwikkeling van inspirerende en vooruitstrevende projecten.

Pepijn Nijhuis

Bouwkundig Modelleur

Pepijn is momenteel student Built Environment aan de Hogeschool Utrecht. Al vanaf jonge leeftijd was hij op de bouw te vinden. ´Ik ben eigenlijk op een bouwplaats opgegroeid, ik ging van kleins af aan al met mijn vader mee kijken bij klussen. Ik ben gedreven door techniek en wil altijd weten hoe alles in elkaar zit´. Het leuke aan dit vakgebied vindt hij dan ook om een pand volledig te transformeren en te maken naar de wens van de klant. In zijn vrije tijd is hij vooral met vrienden aan het stappen, bezig met de autosport en af en toe langs het rugbyveld te vinden.

Ine Koopmanschap

Office Manager en Interieurontwerp

Ine is haar hele werkzame leven al actief in de bouwsector. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij een aannemingsbedrijf in de Randstad heeft ze de afgelopen jaren als zelfstandig interieurontwerper gewerkt in het Gooi. Nu is ze weer terug in haar vertrouwde functie van office manager. 'Ik vind het heerlijk om weer samen te werken met collega’s en er voor te zorgen dat het achter de schermen soepel verloopt.' Ine vindt het belangrijk om actief te zijn en regelmatig te sporten maar je kunt haar ook regelmatig vinden in de hoek van de bank met een goed boek.

Onze kenmerken

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Wij worden van elk project weer enthousiast. Voor ons is het belangrijk om altijd de woning goed op locatie te bestuderen en in te meten. Zo kunnen wij altijd advies op maat geven. Zo hebben we in omgeving Utrecht een goede reputatie kunnen opbouwen.

01

We houden van korte lijnen en blijven persoonlijk in contact.

Tijdens het traject blijven we altijd met je in contact. We houden ervan om de lijnen kort te houden. Een no-nonsense mentaliteit.

02

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau.

Eerlijk en deskundig advies. Wij staan voor je klaar!

03

Werken bij Bouwadvies Mur?

Nieuwsgierig geworden naar onze werkzaamheden en onze projecten? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en laat je gegevens achter.