Skip to main content

Gebruiksmelding NEN 1414

Voor de meer risicovolle vormen van gebruik is een gebruiksvergunning of een gebruiksmelding nodig, een situatieschets van het gebouw en plattegrondtekeningen van de betreffende verdiepingen
van het gebouw. Wij kunnen deze voor u verzorgen.

Offerte aanvragenContact

Gebruiksmelding NEN 1414 (brandplattegronden)

Gebouwen moeten brandveilig zijn. Per 1 november 2008 gelden hier landelijke eisen voor, deze zijn vastgelegd in het Besluit brandveilig gebruik bouwwerken, het ‘Gebruiksbesluit’.
De eisen werken rechtstreeks en gelden voor elke vorm van gebruik. Daarnaast is voor de meer risicovolle vormen van gebruik een gebruiksvergunning of een gebruiksmelding nodig, een situatieschets van het gebouw en plattegrondtekeningen van de betreffende verdiepingen
van het gebouw. Deze plattegrondtekeningen geven de aanwezige brandveiligheidsvoorzieningen zoals brandblussers en vluchtrouteaanduidingen aan.

Prijs vanaf € 120 incl. btw

Meer informatie

Wilt u meer informatie over brandplattegronden door Bouwadvies Mur of heeft u vragen? Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of een afspraak maken? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 030 22 70 450, e-mail info@bouwadviesmur.nl of ons aanvraagformulier.

Onafhankelijk en objectief

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie, al het tekenwerk en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van onze diensten beïnvloed zouden kunnen worden.

Bent u op zoek naar de volgende diensten?

“3D tekeningen laten maken voor een uitbouw”

“Nieuw gekocht huis bouwkundig laten keuren”

“Advies voor een verbouwing”

“Bouwtekeningen voor vergunningsaanvraag gemeente”

Dan bent u bij Bouwadvies Mur BV aan het juiste adres. Bij vragen of opmerkingen helpen we u graag verder. Bel of mail ons gerust!

ContactOfferte aanvragen