Skip to main content

Opleveringskeuring Utrecht

Wist u dat een nieuwbouwwoning gemiddeld 18 gebreken heeft? U kunt erop vertrouwen dat u en de bouwer alle gebreken zien tijdens de oplevering, of u kunt de opleveringskeuring door een van onze bouwkundig adviseurs laten uitvoeren. Na de keuring ontvangt u van ons binnen drie werkdagen het opleveringsrapport en een lijst met tips die het in gebruik nemen van een nieuwbouwwoning versoepelen.

Offerte aanvragenContact

Opleveringskeuring Utrecht

De bouw is afgerond; uw woning in Utrecht wordt opgeleverd. Een formeel moment, want alle (zichtbare) gebreken worden genoteerd en u ontvangt de sleutel van uw huis. Wat houdt de oplevering precies in, wat is het nut van een vooroplevering en wat moet u doen als u tegen problemen aanloopt tijdens de oplevering? Laat een opleveringskeuring uitvoeren.

Wist u dat een nieuwbouwwoning gemiddeld 18 gebreken heeft? U zult dus tijdens de oplevering ongetwijfeld op gebreken stuiten. Na vele maanden (soms jaren) is het eindelijk tijd voor de oplevering. Samen met de aannemer loopt u het huis door om te kijken of alles op correcte wijze is uitgevoerd. Eventuele gebreken worden genoteerd in een opleverrapport. Daarna vindt de sleuteloverdracht plaats. Vertrouwt u erop dat u en de bouwer alle gebreken zien tijdens de oplevering? Laat u bijstaan door een bouwkundig adviseur van Bouwadvies Mur.

Wij staan aan uw kant tijdens de opleveringskeuring. Wij sporen alle zichtbare gebreken voor u op, deze noteren wij, vervolgens worden de gebreken vastgelegd met een camera. Nadat de keuring is afgrond ontvangt u van ons binnen drie werkdagen het opleveringsrapport met daarin alle geconstateerde gebreken met foto’s. U ontvangt van ons ook een lijst met tips die het in gebruik nemen van een nieuwbouwwoning versoepelen.

 

Kosten

Bouwkundige opleveringskeuirng, waarbij alle bouwkundige gebreken en/of bouwfouten in het keuringsrapport worden beschreven.

€ 225,- incl. btw

Download hier een voorbeeld keuringsrapport.

Voor woningen of panden > dan 400 m3 rekenen wij per 100 m3 een toeslag van € 25,–.
Voor een in kleur geprint keuringsrapport per post brengen wij € 25,– in rekening.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een opleveringskeuring door Bouwadvies Mur of heeft u vragen? Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of een afspraak maken? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 030 22 70 450, e-mail info@bouwadviesmur.nl of ons aanvraagformulier.

Onafhankelijk en objectief

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie, al het tekenwerk en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van onze diensten beïnvloed zouden kunnen worden.

Bent u op zoek naar de volgende diensten?

“3D tekeningen laten maken voor een uitbouw”

“Nieuw gekocht huis bouwkundig laten keuren”

“Advies voor een verbouwing”

“Bouwtekeningen voor vergunningsaanvraag gemeente”

Dan bent u bij Bouwadvies Mur BV aan het juiste adres. Bij vragen of opmerkingen helpen we u graag verder. Bel of mail ons gerust!

ContactOfferte aanvragen