Skip to main content

Zakelijk

Beschikt uw onderneming over een kantoorpand of loods? Of heeft u meerdere panden in uw bezit? Ook business-to-business biedt Bouwadvies Mur een uitgebreid dienstenpakket aan. Bent u nieuwsgierig naar onze zakelijke diensten en oplossingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Bouwadvies Mur.

Kwaliteit en levensduur

Wij helpen u graag de levensduur van uw pand(en) te verlengen en de kwaliteit te waarborgen. U wordt door één van onze specialisten vrijblijvend voorgelicht over alle opties met betrekking tot bouwkundige keuringen en onderhoud. Bij het samenstellen houden wij vanzelfsprekend rekening met factoren als de grootte van het pand, het aantal panden, de structuur en de geografische ligging.

Duurzaamheid in uw onderneming

Ook kunnen we u adviseren over duurzaamheid binnen uw onderneming. Zo kunnen we u begeleiden en voorlichten over de mogelijkheden van de verduurzaming van uw panden. Een duurzamer pand is op de lange termijn kostenbesparend en een grote stap richting maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze zakelijke diensten en oplossingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Bouwadvies Mur. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 030 22 70 450, e-mail info@bouwadviesmur.nl of ons aanvraagformulier.

Onafhankelijk en objectief

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie, al het tekenwerk en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van onze diensten beïnvloed zouden kunnen worden.

Contact