Skip to main content

Planmatig onderhoud

Veel huiseigenaren voeren pas woningonderhoud uit als het eigenlijk te laat is. Dat is zonde, want vaak zijn op dat moment de herstelkosten veel hoger dan als u er tijdig bij bent. Onze onderhoudsplanning is gebaseerd op uitgebreid onderzoek en bevat een gedetailleerde opsomming van alle onderdelen van uw Vereniging van Eigenaren (VvE), woning, bedrijf of ander pand die onderhoud vereisen.

Offerte aanvragenContact

Planmatig onderhoud (onderhoudsadvies)

Veel huiseigenaren voeren pas woningonderhoud uit als het eigenlijk te laat is. Dat is zonde, want vaak zijn op dat moment de herstelkosten veel hoger dan als u er tijdig bij bent. Bovendien behoudt een goed onderhouden woning beter haar waarde.

Onze onderhoudsplanning is gebaseerd op uitgebreid onderzoek en bevat een gedetailleerde opsomming van alle onderdelen van uw Vereniging van Eigenaren (VvE), woning, bedrijf of ander pand die onderhoud vereisen. Op basis van een onderzoek ter plaatse wordt de status vastgesteld en in kaart gebracht welke onderdelen op welk moment onderhoud vereisen of vervangen dienen te worden. Op basis van de situatie wordt ook vastgesteld met welke frequentie elk onderdeel onderhoud nodig heeft.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een onderhoudsplanning door Bouwadvies Mur of heeft u vragen? Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of een afspraak maken? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 030 22 70 450, e-mail info@bouwadviesmur.nl of ons aanvraagformulier.

Onafhankelijk en objectief

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie, al het tekenwerk en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van onze diensten beïnvloed zouden kunnen worden.

Bent u op zoek naar de volgende diensten?

“3D tekeningen laten maken voor een uitbouw”

“Nieuw gekocht huis bouwkundig laten keuren”

“Advies voor een verbouwing”

“Bouwtekeningen voor vergunningsaanvraag gemeente”

Dan bent u bij Bouwadvies Mur BV aan het juiste adres. Bij vragen of opmerkingen helpen we u graag verder. Bel of mail ons gerust!

ContactOfferte aanvragen