Skip to main content

NEN 2580

Wij zijn expert op het gebied van oppervlaktebepaling en werken onafhankelijk volgens de NEN norm 2580. Wij bieden daarnaast een gedetailleerd overzicht van vloeroppervlak of andere gegevens die u inzichtelijk wilt krijgen.

Offerte aanvragenContact

De NEN-norm 2580

Wij zijn expert op het gebied van oppervlaktebepaling en werkt onafhankelijk volgens de NEN-norm 2580. Deze geeft termen, definities en bepalingsmethoden voor de oppervlakten van terreinen met een bouwbestemming en voor de vloeroppervlakten en inhouden van gebouwen of delen daarvan. Wij bieden daarnaast een gedetailleerd overzicht van vloeroppervlak of andere gegevens die u inzichtelijk wilt krijgen.

Prijs vanaf € 150 incl. btw + meetcertificaat

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een oppervlaktebepaling volgens de NEN-norm 2580 of heeft u vragen? Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of een afspraak maken? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 030 22 70 450, e-mail info@bouwadviesmur.nl of ons aanvraagformulier.

Onafhankelijk en objectief

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie, al het tekenwerk en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van onze diensten beïnvloed zouden kunnen worden.

Bent u op zoek naar de volgende diensten?

“3D tekeningen laten maken voor een uitbouw”

“Nieuw gekocht huis bouwkundig laten keuren”

“Advies voor een verbouwing”

“Bouwtekeningen voor vergunningsaanvraag gemeente”

Dan bent u bij Bouwadvies Mur BV aan het juiste adres. Bij vragen of opmerkingen helpen we u graag verder. Bel of mail ons gerust!

ContactOfferte aanvragen