Skip to main content

Ons werkgebied

Bouwadvies Mur

Ons brede aanbod aan bouwdiensten

Welkom bij Bouwadvies Mur, uw adres als u uw bouwdromen waar wilt maken.

Wij verzorgen bouwadvies, duurzaamheidsadvies, bouwtekeningen en bouwkundige keuring.

Deze diensten verzorgen wij in Utrecht en omgeving.

Als u geïnteresseerd bent, neem dan vandaag nog contact met ons op om uw dromen te verwezenlijken!

Locaties die wij bedienen

Getuigenissen

We hebben ontzettend fijn advies gekregen van Mur B.V.; vakkundig, vriendelijk, snel en rekening houdend met onze wensen. We komen hier in de toekomst zeker terug. Van harte aanbevolen!!

Tom Jacobs

Jesper en Nick hebben in een relatief kort tijdbestek alle bouwtechnische tekeningen en constructieberekeningen voor mijn verbouwing verzorgd. Dit alles in heldere communicatie met waar nodig de juiste feedback op de plannen die ik initieel in mijn hoofd had. Bedankt heren!

Matthijs Doesburg

MUR heeft ons behoed voor een grote financiële tegenslag, door ons na de bouwtechnische keuring door te verwijzen naar vervolgonderzoek voor de funderingen. Op de achtergrond hebben zij ook een constructeur en funderingskundige benaderd om mee te denken en een helder beeld te schetsen van de situatie. Helaas daarna voor ons geen nieuwe woning, maar van MUR wel goede service + volledig en eerlijk advies.

Jurjen Van Houten

Jesper reageerde snel op mijn mails, dacht mee aan een oplossing en heeft veel kennis van zaken. Aanrader!

Melvin de Wildt

Mur bouwadvies heeft onze bouwaanvraag zeer vakkundig, vriendelijk en geduldig verzorgd. Er zaten best wat haken en ogen aan de aanvraag voor ons gemeentelijk monument, en daarom had Jesper nog een extra adviseur ingeschakeld, waar we ook veel aan hadden. De bouwtekeningen waren snel gemaakt, snel aangepast, en er werd zeer helder gecommuniceerd.Een aanrader!

Paul Klinkenberg