Verbouwing Nieuw Loosdrechtsedijk, Loosdrecht

Met veel enthousiasme delen we een bijzonder project dat we recent hebben afgerond aan de Nieuw Loosdrechtsedijk in Loosdrecht. Onze betrokkenheid bij deze woning ging verder dan alleen het creëren van extra ruimte; het was een hartverwarmende ervaring om de wensen van onze klant te vervullen en een comfortabele extra leefomgeving te realiseren.

Bij het ontwerp lag de focus op een uitbreiding van de bestaande aanbouw om voldoende leefruimte te bieden in de aanleunwoning. De klant koos niet alleen voor deze woning vanwege de prachtige locatie, maar ook met het specifieke doel om een zorgzame omgeving te creëren.

De bestaande aanbouw onderging een transformatie en werd omgetoverd tot een volwaardige woning, waardoor de woonkamer nu een veel ruimere en comfortabele ingerichte oppervlakte heeft. Hierbij hebben we gebruikgemaakt van thermisch gemodificeerd hout voor de afwerking van de nieuwe aanbouw. Dit niet alleen vanwege de warme en authentieke uitstraling, maar ook vanwege de duurzaamheid, waarbij geen periodiek onderhoud vereist is.

Het resultaat is niet alleen een functionele uitbreiding van de woning maar ook een zorgvuldig ontworpen ruimte die voldoet aan de specifieke behoeften van de bewoners. We zijn trots dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van een thuis waar zorg, comfort en kwaliteit hand in hand gaan.

De A tot Z begeleiding van een verbouwing worden we enthousiast van!

HET HELE TRAJECT VOOR VERBOUWEN
  • 1. Voortraject
  • 2. Voorontwerp
  • 3. Definitief ontwerp
  • 4. Technisch ontwerp
REALISATIE
  • Aanbouw
  • Constructieve wijziging
ADRES
Nieuw Loosdrechtsedijk, Loosdrecht
JAAR

2023