Skip to main content

Bouwkundige tekeningen diensten

Wij maken tekeningen voor al uw bouwkundige toepassingen, vergunningsaanvragen, constructies en gebouwen. Vanaf het begin denken wij met u mee over indeling, materialen etc. Wij onderscheiden ons door advies op maat en inmeten op locatie en kunnen de gehele vergunningsaanvraag voor u verzorgen. Dit kunt u combineren met een 3D-tekening zodat u direct ziet hoe uw huis er na de verbouwing uitziet.

Offerte aanvragenContact

Waarom heb ik een bouwkundige tekening nodig?

Als u van plan bent om uw huis te verbouwen hebt u onder andere een bouwtekening nodig. Deze moet u namelijk kunnen overleggen bij het indienen van uw vergunningsaanvraag. Bouwadvies Mur kan deze tekeningen voor u maken. Daarnaast is het ook mogelijk om de hele vergunningsaanvraag door ons uit te laten voeren.

Hoe gaat dit in zijn werk?

1

Aanvraagtekening & vergunningsaanvraag

Als alle wensen voor het ontwerp duidelijk zijn en uw huis is ingemeten maken wij voor u een bouwtechnische vergunningstekening. Met deze tekening vragen wij voor u de vergunning aan.
2

Oriënterend gesprek

Voor de tekening wordt gemaakt gaan wij met u in gesprek om uw wensen voor het ontwerp te bespreken. Denk hierbij aan de indeling van het ontwerp zelf, maar ook aan de materialen die gebruikt worden. Indien nodig kunnen wij hier een architect bij betrekken. Als u al een duidelijk idee hebt over wat u wilt en een ontwerptekening klaar hebt liggen kan deze stap worden overgeslagen.
3

Inmeten huidige situatie

Als uw wensen duidelijk zijn komen wij de huidige situatie van uw huis inmeten.
4

Bouwkundige tekening

Na goedkeuring van het ontwerp door de gemeente zetten wij de vergunningstekening om in een constructietekening in samenwerking met een constructeur. Als het nodig is kunnen wij ook werktekeningen maken voor bijvoorbeeld te elektricien, loodgieter etc.
5

Aannemer aan de slag

Aan de hand van de constructietekening kan uw aannemer met de verbouwing beginnen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de bouwkundige tekeningen van Bouwadvies Mur of heeft u vragen? Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of een afspraak maken? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 030 22 70 450, e-mail info@bouwadviesmur.nl. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan hier.

Bent u op zoek naar de volgende diensten?

“3D tekeningen laten maken voor een uitbouw”

“Nieuw gekocht huis bouwkundig laten keuren”

“Advies voor een verbouwing”

“Bouwtekeningen voor vergunningsaanvraag gemeente”

Dan bent u bij Bouwadvies Mur BV aan het juiste adres. Bij vragen of opmerkingen helpen we u graag verder. Bel of mail ons gerust!

ContactOfferte aanvragen