Skip to main content

Verwijzing naar bouwspecialisten

Wij hebben een groot netwerk van uitvoerende bedrijven en brengen u graag – geheel vrijblijvend – in contact met bijvoorbeeld aannemers, loodgieters, architecten of constructeurs. Wij zijn een onafhankelijk bureau en hebben geen baat bij het doorverwijzen naar bedrijven in ons netwerk. Wel letten wij voor u op de prijs-kwaliteitverhouding van de uitvoerende bedrijven zodat u altijd de juiste prijs betaalt.

Offerte aanvragenContact

Wanneer na de bouwkundige keuring blijkt dat uw woning gebreken vertoont, kunt u er voor kiezen om de grote of kleine problemen direct aan te pakken. Wij hebben een groot netwerk van uitvoerende bedrijven en brengt u – geheel vrijblijvend – in contact met bijvoorbeeld aannemers, loodgieters, architecten of constructeurs. Wij zijn een onafhankelijk bureau en hebben geen baat bij het doorverwijzen naar bedrijven in ons netwerk. Wel letten wij voor u op de prijs-kwaliteitverhouding van de uitvoerende bedrijven zodat u altijd de juiste prijs betaalt.

Bijvoorbeeld bij:

    • Optrekkend vocht
    • Balkonschade
    • Lekkage in de kelder
    • Kapotte latei

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Bouwadvies Mur of heeft u vragen? Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of een afspraak maken? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 030 22 70 450, e-mail info@bouwadviesmur.nl of ons aanvraagformulier.

Vakkundig en Deskundig

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie, al het tekenwerk en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van onze diensten beïnvloed zouden kunnen worden.

Bent u op zoek naar de volgende diensten?

“3D tekeningen laten maken voor een uitbouw”

“Nieuw gekocht huis bouwkundig laten keuren”

“Advies voor een verbouwing”

“Bouwtekeningen voor vergunningsaanvraag gemeente”

Dan bent u bij Bouwadvies Mur BV aan het juiste adres. Bij vragen of opmerkingen helpen we u graag verder. Bel of mail ons gerust!

ContactOfferte aanvragen