Skip to main content

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor een bouwkundige tekening, bouwkundig advies of een bouwkundige keuring? U kunt via het formulier op deze pagina geheel vrijblijvend uw gegevens invullen. U kunt voor meer informatie ook contact met ons opnemen via 030 22 70 450 of info@bouwadviesmur.nl. Wij streven ernaar nog dezelfde werkdag te reageren.

Waarvoor wilt u een offerte aanvragen?

Heeft u interesse in een van onze diensten? Selecteer hieronder uit een offerte voor bouwkundig advies, bouwkundige tekeningen of bouwkundige keuringen.

Bouwkundige tekeningen

2d tekenwerk utrecht

Bouwkundig advies

Bouwkundige keuringen

Kruipruimte inspectie

Offerte bouwkundige (3D-)tekening aanvragen

Wij maken (3D-)tekeningen voor al uw bouwkundige toepassingen, vergunningsaanvragen, constructies en gebouwen. Wij stoppen pas met ontwerpen totdat u helemaal tevreden bent. En als u dat wenst, nemen wij het gehele ontwerp- en vergunningsaanvraag traject voor u uit handen. U kunt hierbij denken aan het invullen van de aanvraag, het indienen van de aanvraag bij de gemeente, het maken van een fotobijlage of het opstellen van een instemmingsbrief voor de buren.

Offerte tekeningen aanvragen

Offerte bouwkundig advies aanvragen

Wilt u graag meer ruimte in uw woning door een aanbouw te plaatsen of u wilt de keuken bij de woonkamer betrekken? Weet u niet zeker of de muur die u wilt doorbreken dragend is? Wij geven u een gedegen verbouwingsadvies. Wij bekijken uw huis, doen een inmeting en bieden u verschillende opties voor uw verbouwing. Deze dienst kunt u combineren met een bouwkundige tekening of 3D-model zodat u direct kunt zien hoe uw huis er na de verbouwing uit gaat zien.

Offerte advies aanvragen

Offerte bouwkundige keuring aanvragen

Een huis kopen of verkopen doet u niet iedere dag. Om inzicht te krijgen in de staat waarin een woning of pand verkeert, is een bouwkundige inspectie essentieel. Het voorkomt dat u later voor onverwachte financiële verrassingen komt te staan en u staat sterker bij een eventueel juridisch geschil achteraf. Ook voor huiseigenaren die niet van plan zijn hun huis te verkopen kan een inspectie op zijn tijd nuttig zijn. Zo weet u precies hoe het bouwkundig met uw woning is gesteld.

Offerte keuringen aanvragen

4,9

 

gemiddeld op Google Reviews.

Direct contact!

Bespreek direct uw wensen met ons