Bouwkundige keuring Maarssen

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige keuring project “Bouwkundige keuring Maarssen”. Benieuwd naar de Bouwkundige keuring mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.

Offerte aanvragenOnze diensten

Bouwkundige keuring Maarssen

Voor deze woning in Maarssen hebben wij de bouwkundige keuring en de taxatie uitgevoerd. Tijdens deze bouwkundige keuring zijn weinig gebreken opgemerkt. De woning was goed onderhouden. Tijdens de bouwkundige keuring hebben we onze klant direct advies gegeven over de verschillende verbouwingsmogelijkheden en hebben we de nieuwe kopers op leuke vernieuwende ideeën gebracht.

Lekkage bij garage

Tijdens de keuring in Maarssen hebben we een beginnende lekkage gevonden aan het dak van de garage. Omdat wij ook op het dak komen hebben we kunnen achterhalen wat de oorzaak was van de lekkage. In dit geval had het te maken met een openstaande randaansluiting. Om te voorkomen dat de lekkage erger wordt diende de dakbedekking hersteld te worden. Gelukkig vallen de herstelkosten in zo’n geval mee omdat het repareren van een randaansluiting een kleine ingreep is. Wanneer hier te lang mee wordt gewacht kan het vocht de constructie aantasten en moet er in het ergste geval een deel van het dakbeschot vervangen worden.

Interesse in een bouwkundige keuring?

Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord. Of vraag een offerte aan!

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Om inzicht te krijgen in de staat waarin een pand of woning verkeert is een bouwkundige inspectie van groot belang. Tegenwoordig wordt bij de aan- of verkoop van een pand of woning steeds vaker om een bouwkundig inspectierapport gevraagd door de geldverstrekker. Met zo’n bouwkundig keuringsrapport van Bouwadvies Mur staat u bij eventuele juridische geschillen namelijk een stuk sterker. Een ander bijkomend voordeel is dat u met een Bouwkundige keuring Utrecht met NHG voldoet aan de eisen van de hypotheekverstrekker waardoor u de financiering gemakkelijk rond krijgt.

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.