Bouwtekening uitbouw

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige tekeningen project “Bouwtekening uitbouw”. Benieuwd naar de Bouwkundige tekeningen mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.

Offerte aanvragenOnze diensten

Bouwtekening uitbouw

Wij maken regelmatig een bouwtekening voor een uitbouw in Utrecht en omgeving. Voor een uitbouw is het niet altijd nodig om een vergunning aan te vragen bij de gemeente. Maar voor een uitbouw is wel een bouwtekening nodig. Op basis van de bouwtekening kunnen de constructieberekeningen gemaakt worden, en kan de aannemer aan het werk. Wij kunnen een bouwtekening in 2D of 3D maken, afhankelijk van de wensen van de klant.

Dubbele bouwtekening

Voor een klant van ons uit Utrecht hebben we twee bouwtekeningen gemaakt. Onze klant wilde een uitbouw en een dakkapel, echter was er voor de uitbouw geen vergunning nodig. Daarom hebben we twee tekeningen gemaakt: één voor de aannemer, en één voor de vergunningsaanvraag. Omdat wij de uitbouw niet op de tekening voor de vergunning hadden gezet, konden er legeskosten bij gemeente Utrecht bespaard worden.

Info over vergunningstekening?

Vraag een offerte aan! Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.