Vergunning draagmuur

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige tekeningen project “Vergunning draagmuur”. Benieuwd naar de Bouwkundige tekeningen mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.

Offerte aanvragenOnze diensten

Vergunning draagmuur

Er is altijd een vergunning nodig voor het verwijderen van een draagmuur. In sommige gevallen lijkt het een kleine ingreep, maar wanneer dit niet goed gebeurt kan dit ernstige gevolgen hebben. Een draagmuur verwijderen kan niet zonder vergunning omdat het gaat om een constructieve wijziging. Een draagmuur heeft altijd een constructieve- of stabiliteitsfunctie.

Muurdoorbraak

In Utrecht vragen wij regelmatig een vergunning aan voor een draagmuur. Vaak helpen wij klanten die onlangs een nieuw huis hebben gekocht, en daar mogelijkheden zien om de indeling te optimaliseren. In veel oude woningen is de keuken en woonkamer gescheiden, terwijl mensen tegenwoordig vaak graag liever één grote ruimte willen. Op de foto’s zijn een paar voorbeelden van een verwijderde draagmuur waarvoor wij een vergunning hebben aangevraagd.

Info over vergunning draagmuur?

Vraag een offerte aan! Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.