Constructieberekening muurdoorbraak

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige tekeningen project “Constructieberekening muurdoorbraak”. Benieuwd naar de Bouwkundige tekeningen mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.

Offerte aanvragenOnze diensten

Verbouwplannen

Het komt regelmatig voor dat mensen een huis kopen en al verbouwplannen hebben voordat zij de woning betrekken. Vooral de indeling van de begane grond is iets waar kopers al direct bepaalde ideeën over hebben. Helaas kan je muren in je woning niet altijd zomaar doorbreken omdat sommige natuurlijk dragende muren zijn. Zo hebben wij klanten geholpen die een huis hadden gekocht in Utrecht Wittevrouwen. Onze klanten wilden een muurdoorbraak doen tussen de woonkamer en de keuken waardoor er één grote ruime zou ontstaan. Voor een muurdoorbraak in een dragende muur heb je altijd een vergunning  en constructieberekening nodig.

Constructieberekening muurdoorbraak

Door onze klant uit Wittevrouwen werden wij benaderd voor constructieberekeningen voor een muurdoorbraak. Bij zo’n situatie zijn er een aantal dingen waar je aan moet denken. Voor deze muurdoorbraak was er namelijk een vergunning nodig, en om een vergunning aan te vragen zijn er bouwtekeningen nodig van de bestaande en nieuwe situatie. Op basis van die tekeningen kunnen wij ook een constructieberekening doen. Wij hebben geholpen bij het hele proces.

Wij hebben een afspraak gemaakt om de plannen te bespreken. Wij hebben meteen de woning ingemeten en schetsen gemaakt van de plattegronden en doorsneden. Op kantoor hebben wij binnen 1,5 week de bouwtekeningen gemaakt en de vergunning aangevraagd. De constructieberekeningen hebben wij een week later geleverd. Het duurde een paar weken voordat de vergunning was verleend en de verbouwing kon beginnen.

 

Wilt u ook een bouw/constructie tekening. Klik dan hier om een offerte aan te vragen of bel ons.

Info over constructieberekening muurdoorbraak?

Vraag een offerte aan! Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.