Dakterras legaliseren

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige tekeningen project “Dakterras legaliseren”. Benieuwd naar de Bouwkundige tekeningen mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.

Offerte aanvragenOnze diensten

Dakterras legaliseren

Het komt wel eens voor dat wij worden benaderd om een bestaand dakterras te legaliseren. Bij dit project in Utrecht Oudwijk deden wij een vergunningsaanvraag voor dakterrassen van twee huizen die direct naast elkaar liggen. Onze klanten gebruikten hun dakterras al jaren, maar er was nog nooit een vergunning voor aangevraagd. Bij de eventuele verkoop van je woning kan je woning minder waard zijn wanneer er sprake is van een illegaal dakterras. Daarom was het in dit geval aan te bevelen om het dakterras te legaliseren.

Bouwtekeningen maken

Bij het aanvragen van een vergunning voor een dakterras moeten er bouwtekeningen worden gemaakt van de woning. Op de tekeningen moet te zien zijn hoe de woning er in de oude en de huidige situatie uitziet. In dit geval hebben we ook details getekend van de constructie van het dakterras. De vergunningsaanvragen zijn allebei goedgekeurd door de gemeente Utrecht.

Info over dakterras legaliseren?

Vraag een offerte aan! Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.