Vergunningsaanvraag dakterras

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige tekeningen project “Vergunningsaanvraag dakterras”. Benieuwd naar de Bouwkundige tekeningen mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.

Offerte aanvragenOnze diensten

Vergunningsaanvraag dakterras

Wij worden wel eens benaderd door klanten die al jaren wonen in een woning, en er dan pas achter komen dat ze een illegaal dakterras op hun woning hebben. Zo hielpen wij een klant die een klacht van iemand uit de straat had gehad over de aanwezigheid van hun dakterras. Blijkbaar had onze klant een huis gekocht met een illegaal dakterras. Er moest voor het dakterras dus een vergunningsaanvraag worden gedaan bij de gemeente.

Wij hebben onze klant geholpen met de aanvraag. We tekenden de woning helemaal uit en de vergunning is door ons ingediend bij de gemeente. Als een dakterras voldoet aan de eisen die de gemeente stelt, wordt een vergunning voor een dakterras vrijwel altijd verleend. Zeker wanneer een dakterras al meer dan tien jaar oud is. In dit geval was het dus geen probleem.

Een paar maanden later belden de buren van onze klant op. Zij hadden ook een illegaal dakterras bovenop hun huis! Inmiddels hebben wij ook hiervoor de benodigde bouwtekeningen gemaakt, en vroegen wij daarna een vergunning aan bij de gemeente Utrecht. Binnen een week was deze vergund!

Info over vergunningsaanvraag Utrecht?

Vraag een offerte aan! Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.