Dakkapel in Utrecht

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige tekeningen project “Dakkapel in Utrecht”. Benieuwd naar de Bouwkundige tekeningen mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.

Offerte aanvragenOnze diensten

Dakkapel in Utrecht

Door onze klant uit Utrecht werden we benaderd voor het plaatsen van een dakkapel aan de voor- en achterzijde van de woning. Toen we langsgingen op locatie bleek dat de zolder van de woning inderdaad erg klein was. In veel gevallen is er voor het plaatsen van een dakkapel in Utrecht aan de achterzijde van een woning geen vergunning nodig. In dit geval was er zowel voor de voor- als de achterkant wél een vergunning nodig. Omdat het dakvlak van de woning erg klein was, paste er geen dakkapel op het dakvlak die voldeed aan de regels voor vergunningsvrij bouwen.

Bouwtekeningen dakkapel

We hebben de woning van de klant nauwkeuring ingemeten, de bouwtekeningen gemaakt, en de vergunning aangevraagd bij de gemeente Utrecht. Alle communicatie met de gemeente hebben wij ook gedaan, zodat de klant nergens meer aan hoefde te denken. Na een aantal weken waren de vergunningen voor de dakkapellen verleend, en kon de aannemer aan het werk op basis van de tekeningen die wij leverden.

Info over dakkapel in Utrecht?

Vraag een offerte aan! Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.